fbpx
0526 66066 info@weconnect.se

99:- första året!!

Webbhotell
Munkedal

 

50GB, WordPress och e-post

Ekonomi Webbhotell

50GB för hemsida & e-post
Bäst pris första året – 99:-

Företag Webbhotell

100GB för hemsida & e-post
Bäst pris första året – 199:-

Mailhotell

2GB utrymme för e-post
99:- / år

Microsoft 365 Mailhotell

50GB för mail och filer.
Från 54:- / månad

VPS - Virtuella Servrar Linux & Windows

Från 8GB Ram, 200GB (SSD)
Från 290:- / månad

Domännamn

Vi registrerar de flesta typer av domäner. Dessa kopplas sedan mot ditt webbhotellkonto.

Skapa en hemsida i WordPress

Med WordPress eller något annat CMS kan du skapa en egen hemsida. Med SitePro som ingår utan extra kostnad, skapar du enkelt din hemsida utan ett komplett CMS som WordPress. Fråga oss så kan vi lägga in Divi Builder för er så ni kan välja en design till WordPress att börja med.

Support är värt mycket.

Via fjärrstyrning kan vi hjälpa er att lägga in e-posten för er, konfigurera Microsoft 365 och mycket annat. IT-support sköter vi via We Connect IT som är företaget bakom Webhotellet.net. Många av våra kunder har gått från webbhotellskund till IT-supportskund istället.

Webhotellet.net sen 1999

Vi leverarar webbhotell till företag och privatpersoner i Munkedal med personlig support till bästa pris. Vi hjälp er att komma igång om ni känner er osäkra! Det är inte många webbhotell som hjälper er att konfigurerar mailen eller att installera WordPress för er. Ställ era frågor så tipsar vi er om bästa lösningen för just er. Kanske Microsoft 365 är mailen och funktionen ni behöver, då löser vi det också så klart. Ni köper licencerna via oss. Med kontrollpanelen sköter ni ert konto själv om ni så önskar, installera WordPress m.m. och lägga till eller justera e-postadresser. Ni sköter allt enkelt via kontrollpanelen. Tänk på att hos oss får du support av tekniker som driftar servrarna!