fbpx
0526 66066 info@weconnect.se
Webbhotell – Historik / Referenser

Webhotellet.net är ett webhotell som vuxit från ett lokalt litet webhotell till att idag drifta hemsidor för kunder över hela Sverige och Norge. Vi startade vår planering 1997 och verksamheten i mars 1998. De första åren bedrev vi mest som ett webdesign företag men i och med att webbhotell delen ökade ändrade vi vårt mål till att driva webbhotell istället för att designa hemsidor. Sen 2000 har vi inte jobbat aktivt med webdesign utan i princip endast fungerat som webbhotell. Under dessa år som vi drivit webbhotell har vi samlat ihop massor av tekniskt kunnande som vi gärna delar med av till våra webbhotellkunder. Alla webhotellkunder hos oss får den hjälp de behöver, nybörjare att komma igång med sitt webbhotell och proffs att hitta lösningar på sina problem.

Webhotellet.net är ett populärnamn som vi använder för vårt webbhotell. We Connect IT Strömstad AB heter bolaget bakom webhotellet.net. We Connect IT Strömstad AB är ett välmående företag, d.v.s. vi går med vinst och har som mål att driva och drifta webhotell i många år framåt. Vi växer i lagom takt år för år. Ägare av We Connect IT Strömstad AB är Magnus Alexandersson & Lars Rosell.

Vi har ända från start haft som mål att ge bra support till våra kunder. Vi upplever att våra kunder är mycket nöjda med den service de får av oss.