fbpx
0526 66066 info@weconnect.se

Sommar erbjudande!!

Webbhotell Göteborg

9kr / månad* – 50GB

Webbhotell med bra pris och personlig support.
Hjälp att komma igång?! Installerad WordPress på webbhotellet, mailen uppsatt för er. Då är ni snabbt igång! Hos oss får du support av tekniker som driftar servrarna!
* 108kr första året och för nya kunder. Från år två 588kr / år. Priser + moms.

Tjänster

Ekonomi Webbhotell

50GB för hemsida & e-post
9:- / månad* (108:- / år)

Företag Webbhotell

100GB för hemsida & e-post
83:- / månad (996:- / år)

Mailhotell

2GB utrymme för e-post
99:- / år

SMTP Server

Behöver du en mailserver för din skrivare eller annan enhet. Då är detta ett bra alt. för dig.
290:- / år

VPS - Virtuell Server

Server med Windows eller Linux.
Från 190:- / månad

Domännamn

Vi registrerar de flesta typer av domäner. Dessa kopplas sedan mot ditt webbhotellkonto.

Microsoft 365 Mailhotell

Ibland behöver man en avancerad lösning, inte ett komplett webbhotell. Då finns Microsoft 365. Vi sköter licenser och inställningarna för er.

Webbhotell

Prisvärda webbhotell för både privata hemsidor och företag. Hos oss får du personlig support och svar på dina frågor. Vårt webbhotell drivs av kontrollpanelen Plesk som är klassad som den bästa på marknaden. Hos oss installerar du enkelt WordPress och andra system. Skapar enkelt din hemsida i SitePro som ingår utan extra kostnad. Fråga oss så kan vi lägga in Divi för er så ni kan välja en design att börja med.

Det lilla extra är mycket värt.

Osäker på hur man kommer igång. Vi hjälper er att konfigurera mailen och kan installera t.ex. WordPress. Ring oss så kan vi via fjärrstyrning kan vi lägga in mailen för er om ni har det behovet.

Personlig support

Som kund på vårt webbhotell har du givetvis telefonsupport. Det man inte vet måste man få fråga. Vanliga frågor är t.ex. ”hur man lägger till e-postadressen i Outlook”. Vi erbjuder i detta syfte även fjärrhjälp där vi ser ditt skrivbord och kan klicka runt på det som om vi satt framför din dator. Detta är mycket uppskattat av våra kunder. Vi på webhotellet försöker alltid förklara så även du som är nybörjare förstår svaret på din fråga. Du skall inte behöva ringa oss flera gånger för att förstå svaret! Våra kunder ger vårt webbhotell högsta betyg.

Webbhotell utan startavgifter

Vi tar inte ut någon uppläggningskostnad eller startavgift då du köper webbhotell av oss. Vill du flytta din hemsida till vårt webbhotell hjälper vi till med det helt gratis. Webbhotell är normalt uppsatta inom 24 timmar. Order på webbhotell eller mailhotell måste vara hos oss före 15.00 Mån – Tors, Fredag före 11.00.

Z

Varför välja webhotellet.net

Telefon- ,mail- & fjärrsupport 
Snabb support. 
Virus & SPAM skyddad mail.
POP & IMAP stöd 
Linuxserver & Windowsserver.
MS-SQL & MySQL. 
Servrar i Sverige.
Driftsäkra servrar.
Flexibla lösningar. 
Mycket nöjda kunder.
Webbhotell sen 1998.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!